The smart Trick of gömme rezervuar That No One is Discussing

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet end valfi de almanız gerekir.

This Web page is employing a safety provider to protect itself from on-line attacks. The motion you simply done induced the safety solution. There are numerous actions that would trigger this block like submitting a certain term or phrase, a SQL command or malformed data.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

5. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

VitrA’nın akıllı gömme rezervuar servisi klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların gömme rezervuar montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her gömme rezervuar servisi marka ve model gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertır. Kapalı bir gömme rezervuar hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç gömme rezervuar takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Geberit gömme rezervuar contemporary banyo tesisatının klasikleridir ve fifty yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page